• Anadrol 100x25mg Phoenix

Anadrol, takođe poznat kao Oksimetolon ili Anapolon, je možda najmoćniji oralni anabolički steroid. Prvobitno razvijen za lečenje anemije, raka dojke, gubitka težine od side i osteoporoze, lek je stekao popularnost u zajednici bodibildinga. Zbog svojih jakih anaboličkih kvaliteta i sposobnosti da poveća proizvodnju crvenih krvnih zrnaca, Anadrol se uspešno koristi kao lek. Sportisti ga, pak, preferiraju zbog zadržavanja vode u telu, što pomaže u izgradnji mase i „podmazovanju” zglobova, što povećava snagu i pomaže u treningu bez bolova. Zadržavanje vode omogućava veću elastičnost i smanjuje mogućnost povreda kada trenirate sa većim tegovima. Ima najjači efekat za povećanje mase i snage, ali je i steroid sa najviše neželjenih efekata.


Šta ćemo time postići?

Anadrol je idealan za dobijanje mišićne mase. Početnik može da dobije između 9 i 14 kilograma u roku od 6 nedelja. Delimično zbog zadržavanja vode, značajno povećava zapreminu mišićne mase, kao i snagu mišića. Ovaj rast se postiže relativno brzo. Za izuzetno kratko vreme, korisnik gradi masivan izgled. Kako mišićna ćelija uzima više vode, muskulatura postaje napumpana, ali glatka. Efekat je kvantitativan, a ne kvalitativan. Anapolon ne izaziva kvalitativnu izgradnju mišićne mase, ali obezbeđuje kvantitativni rast, što je dobrodošlo u periodima mišićne akumulacije.


Voda pomaže zglobovima da rade glatko i sprečavaju povrede. Povećava se elastičnost mišića i to omogućava da se trenira sa težim šipkama, što je veoma dobro, sa stanovišta naglog povećanja snage. Vezivno tkivo je izloženo većem stresu tokom brzog rasta mišićne mase, ali vodeni omotač to nadoknađuje.


Zbog prisustva više crvenih krvnih zrnaca, veća količina kiseonika stiže do mišića. Mišići se više pumpaju, što može biti bolno, ali Anadrol takođe pomaže u bržoj fizičkoj regeneraciji. Povećava se i izdržljivost – čak i nakon napornih i dugih treninga, sportisti imaju osećaj da mogu da treniraju još nekoliko sati. Mnogi sportisti tvrde da čak i nakon početnog unosa minimalne doze, osećaju nalet ogromne snage.


Ima li neželjenih efekata?

Oksimetolon je najmoćniji oralni steroid, ali ima i najviše neželjenih efekata. Za početak, stopa gubitka mišića je ista kao i stopa povećanja mase. Ubrzo nakon zaustavljanja Anadrola, telo počinje da izgleda na isti način kao pre početka.


Doziranje se mora precizno poštovati - što je veća, to je veći rizik od zdravstvenih problema. Takvi koji se odnose na digestivni sistem su: mučnina; povraćanje; gubitak apetita; dijareja.


Problemi sa spavanjem, preuzbuđenje i agresivnost mogu se pojaviti već u prvim danima, dok se telo navikne na pripremu. Ostali neželjeni efekti uključuju visok krvni pritisak, žutilo kože i promene raspoloženja – vaša snaga se povećava, ali raspoloženje opada i postajete agresivni. Kod adolescenata, u periodu pre puberteta, može doći do povećanja veličine penisa, učestalosti erekcije i rasta dlačica. Kod muškaraca starijih od puberteta javljaju se ćelavost i akne, bolna osetljivost ili otok u predelu grudnog koša, bolna erekcija (zbog većeg protoka krvi), problemi sa mokrenjem, hepatitis.


Zabranjeno je za žene jer izaziva nepovratne promene kao što su akne, zadebljanje glasa, hipertrofija klitorisa, dlake na nogama i bradi, menstrualni poremećaji.Ako se, međutim, žena odluči da koristi steroid, mora da ga uzima. u kombinaciji sa drugim suplementima. Ne smeju ga uzimati osobe sklone srčanim oboljenjima, oboljenjima jetre ili bubrega, dijabetesu. Anadrol je jedini anabolički-androgeni steroid za koji je dokazano da izaziva rak jetre. Prvi znaci su žutilo noktiju i očiju, kao i kože.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Anadrol 100x25mg Phoenix

  • Prodavac: phoenix-labs
  • Tip: Anadrol Phoenix
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 5.300,00Din


Slični proizvodi

Anadrol Omega

Anadrol Omega

CONTENTS: 50 mg (100 tabs.)DESCRIPTION:        Anadrol 50 consists of 50mg ..

5.600,00Din

Oxymetholone Anadrol 50 tab 50mg Shree

Oxymetholone Anadrol 50 tab 50mg Shree

Oxymetholone medication is a synthetic male hormone and it is used for treatment of an anemia. Oxyme..

4.500,00Din

Max Lab Andromax Anadrol 90x25mg

Max Lab Andromax Anadrol 90x25mg

Max Lab Andromax Anadrol 90x25mg..

5.900,00Din

Anadrol Imperia lab 50x50mg

Anadrol Imperia lab 50x50mg

Anadrol Imperia lab 50x50mg..

4.900,00Din

Tagovi: Anadrol, Phoenix

Najprodavanije

Adipex-75 blister 15 kapsula

Adipex-75 blister 15 kapsula

Pharmacological actionPhentermine acts on the brain neurotransmitters. This medication is a central ..

3.000,00Din 3.750,00Din

Testosteron Depo 250mg 1ml ampula / 5 kom Galenika

Testosteron Depo 250mg 1ml ampula / 5 kom Galenika

Testosteron Depo Galenika (250 mg/ml) 1 mlTestosteron Depo Galenika (250 mg / ml) 1 ml – a synthetic..

1.700,00Din

Sibutramin - Magnus - 20mg - 30 kom

Sibutramin - Magnus - 20mg - 30 kom

Sibutramin se koristi za suzbijanja apetita u svrhu postizanja gubitka težine i u lečenju ljudi sa g..

4.500,00Din

Adipex Phentermine – 30 tab 37,5 mg Teva

Adipex Phentermine – 30 tab 37,5 mg Teva

Phentermine is used with a doctor-approved exercise, behavior change, and reduced-calorie diet progr..

4.300,00Din 5.000,00Din