Informacija o dostavi

Dostava poručenih proizvoda se vrši dostavom na kućnu adresu korisnika putem usluge kurirske službe i moguća je na teritoriji Republike Srbije.

Obzirom na radno vreme kurirske službe, Korisnik je dužan da obezbedi preuzimanje proizvoda na navedenoj adresi u vremenskom periodu od 9 h do 15 h. Ukoliko iz bilo kog razloga, korisnik prilikom kreiranja zahteva za kupovinu, unese netačne ili pogrešne podatke, proteinisrbija.com SHOP ne snosi odgovornost za slučaj neisporučivanja proizvoda i/ili usluga.

Prilikom isporuke kurir ima diskreciono pravo da traži potpis od primaoca pošiljke na posebnom dokumentu pre uručenja. Ukoliko je kurir 2 (dva) puta neuspešno pokušao uručenje, pošiljka se vraća, kupovina se smatra neuspelom i primeniće se pravila povraćaja eventualno uplaćenih sredstava u roku od 15 dana.

Nakon izvršene isporuke, nije moguće otkazati kupovinu proizvoda i/ili usluga i stornirati naplaćen iznos.

Za otkupne pošiljke, od primaoca se prilikom uručenja pošiljke, pored otkupnine, naplaćuje i poštarina za prenos otkupnog iznosa, koja se obračunava prema cenovniku poštanskih usluga u unutrašnjem poštanskom saobraćaju i usluga novčanog poslovanja.