Informacije o kvalitetu proizvođača

Poštovani kupci.

Želimo da vas uputimo u kvalitet proizvođača koji se deli na visoki kvalitet, srednji kvalitet i nizak kvalitet. Dugi niz godina prikupljamo mišljenja korisnika o kvalitetu proizvoda.

Proizvođače koje ćemo navesti su na tom mestu isključivo uz vašu pomoć oko odabira pravog kvaliteta. Ni jedan lab nećemo pljuvati ili omalovažavati, već iznosimo ISTINU o kvalitetu!

Proizvođači za koje smo dobili najviše pozitivnih povratnih informacija i komentara za kvalitet su:

Shree Venkatest (legalna farmaceutska kompanija sa ISO sertifikatom odobrenim od Svetske Medicinske Organizacije. Posluju legalno širom sveta, a najzastupljeniji su u Indiji i Americi)

Balkan Pharmaceuticals (legalna farmaceutska kompanija koja potpuno legalno posluje na teritoriji Moldavije)

SP Laboratories

RoyalLab

Pharm-Tec

Proizvođači za koje smo imali i pozitivnih ali i dosta negativnih povratnih informacija i komentara za kvalitet i spadaju u srednji nivo kvaliteta su:

Omega meds

Swiss remedies

Magnus pharmaceuticals

Phoenix

RAW

Arenis medico

Nažalost naše tržište je prepuno loših i „fake“ proizvoda. Uglavnom su to proizvođači koji stavljaju manje kvalitetne ili manje doze sirovina nego što je napisano na pakovanju proizvoda. Kao i „fake“ proizvodi što znači da neko drugi kopira jednu firmu sa istim pakovanjem, dizajnom i nazivom ali koristi veoma nekvalitetne sirovine. Ti proizvodi su takođe i veoma jeftini, a ti proizvođači su sledeći:

Axio

Gep

War

Titan

Genessis

British Dragon

Vremodje

Vladivostok

Military

Xerium

BioTech Pharma

Muscle Pharma

Hoffman

Uvek dobro razmislite o proizvođaču kojeg kupujete, nekada vas deli samo 2-5€ razlike da uzmete nešto daleko kvalitetnije i sigurnije. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja o kvalitetu proizvoda možete nas uvek pitati putem maila proteini.xyz@gmail.com ili na naš live chat.

Mi vam garantujemo da ćemo UVEK biti iskreni i realni prema vama i preporučiti vam najbolji kvalitet. Naravno svako ima svoj izbor i ne možemo nikog da teramo šta će da koristi, ali tu smo da pomognemo. Dobro razmislite o osobi koja vam prodaje preparate da li je 100% iskrena o kvalitetu proizvoda ili sve to radi isključivo zbog novca. Nama su naši kupci na prvom mestu i uvek ćemo biti iskreni prema vama. Naš cilj je da vam ponudimo PRAVU robu a ne da prodamo što veću količinu.

》NAPRAVI PRAVI IZBOR《

☆proteinisrbija.com☆