• RAD140 Magnus

RAD140  je otkriven i trenutno ga razvija farmaceutska kompanija Radius specijalno za liječenje Androgen Receptora (AR) i Estrogen Receptor Positive (ER +) Njegov anabolicki odnos je 90/1 dok je kod testosterone 100/100 sto znaci da je RAD u stvaranju  misica gotovo jednak testosterone a da su mu androgena svojstva (od kojih I poticu vecina nezeljenih dejstva 100 puta manja,Neke studije tvrde da je anabolicki  i jaci od testosterona .Zato je RAD 140 jedan od najmocnijih sarms-ova za dobijanje misica bez pratecih nuspojava upotrebe steroida.Ozbiljna testiranja ovog sarmsa zavrsena su 2017 I utvrdjeno je da izuzetno utice na povecanje snage (do 33%) I dobijanju misicne mase (do 35%) cak sa minimalnim kolicinama Još jedna stvar koja SARM-ove čini sigurnijima od steroida jest da se nakon što zavrsite koriscenje , vaše tijelo može brže oporaviti u uporedbi sa steroidima. Budući da ne suzbijaju proizvodnju hormona, vaše tijelo može normalno funkcionirati čak i bez njihove upotrebe.U slucaju RAD-a moze se desiti da Vam je potreban PCT ali veoma blagi I kratak period iako sve zavisi od organizma I doza koje koristite. U slučaju da radite PCTdovoljno ce biti nedelju dve koriscenja tableta , jer se retko  pretvore u estrogen ili DHT i telo se veoma brzo oporavi od hormonskog dizbalansa.Svakako preporucujemo da se drzite preporucenih doza !!Cena Magnus sarmsa odredjene su nabavnom cenom u Indiji zato molim Vas obratite paznju ako je nesto jeftino i kupujte samo kod proverenih dobavljaca.

Benefiti:

Povećava mišićnu masu

Povećava mišićnu snagu

Povećava energiju

Pomaže u sagorevanju masti

Povećava osecaj povisenog nivoa testosterona

Kako se koristi:

10mg dnevno za početnike (efikasan i u nižim dozama). Preporučena doza je 10 do 20mg. Uzimati tokom 12 nedelja, pa napraviti pauzu.

Oralna varijanta koja ima jači efekat od najmoćnijeg poznatog testosterona, dihidrotestosterona (DHT), sa sobom donosi sve prednosti ovog anaboličkog hormona bez izazivanja tipičnih nuspojava. Sve to nudi RAD 140 Magnus Pharmaceuticals SARMS. Ovaj SARM poznat je po vrlo svestranom i, između ostalog, preventivnom načinu delovanja, s obzirom na nekoliko faktora:

Informacije o RAD 140 Magnus Pharmaceuticals SARMS

Magnus Pharmaceuticals RAD 140 je oralni SARM (selektivni modulator receptora androgena) sa izuzetno jakim anaboličkim efektom i takođe preventivnim mehanizmima delovanja. Anabolički efekat RAD 140 Magnus Pharmaceuticals SARMS smatra se jačim od efekta DHT, dihidrotestosterona, a pored toga RAD 140 može povećati anabolički efekat uz istovremenu isporuku testosterona. Istovremeno on može smanjiti androgene nuspojave testosterona poput uvećanja prostate, smanjenja testisa, akni, masne kože i oticanja tkiva dojki.

Preventivni način delovanja RAD 140 Magnus Pharmaceuticals SARMS je, na primer, smanjenje opšte pojave ćelijske smrti u neuronima koji su pod stresnom ćelijskom izloženošću, što ovaj SARM čini zanimljivim za prevenciju neurodegenerativnih bolesti.

Način rada i efekti RAD 140 Magnus Pharmaceuticals SARMS:

RAD 140 Magnus Pharmaceuticals SARMS u principu funkcioniše na isti način kao i većina drugih SARM-ova. Receptori androgena u telu reaguju na isti način kao da se na njih veže velika količina testosterona. U slučaju SARM-ova RAD 140 Magnus Pharmaceuticals, razvijenih za izgradnju mišića, to se događa pre svega na androgenskim receptorima u tkivu skeletnog mišića. Na ovaj način se većina neželjenih nuspojava uzrokovanih viškom testosterona može zaobići. RAD 140 Magnus Pharmaceuticals SARMS deluje anabolično više nego testosteron, navodno oko 120%. Istovremeno postoji manje androgenih nuspojava kada se koristi testosteron. Kada su RAD 140 Magnus Pharmaceuticals SARMS i testosteron bili istovremeno primenjeni, pokazano je da je anabolički efekat testosterona bio umereno povećan, dok se prostata i dalje povećavala, sa nižom stopom od očekivane u normalnim slučajevima. Ovo ukazuje da SARM RAD 140 Magnus Pharmaceuticals SARMS ima smanjene nuspojave testosterona.

Ukratko, jači anabolički efekti sa smanjenim nuspojavama. Sve u svemu, RAD 140 Magnus Pharmaceuticals SARMS korisniku nudi značajno ubrzanu izgradnju novog mišićnog tkiva i više snage, izdržljivosti i energije.

Moguće nuspojave RAD 140 Magnus Pharmaceuticals SARMS

Treba oprezno pretpostaviti da bi suzbijanje telesne proizvodnje testosterona moglo biti teže ili da se može desiti brže nego, na primer, sa LGD-4033. Radi sigurnosti, trebalo bi da dozirate direktno na kraju ciklusa Tamoksifen i definitivno cink u količini od 150 mg. Ostale nuspojave RAD 140 Magnus Pharmaceuticals SARMS za sada nisu poznate, ali pošto je SARM selektivno jedinjenje tkiva koje se veže gotovo isključivo za androgene receptore u mišićnom tkivu skeleta, ne treba očekivati drastične nuspojave.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

RAD140 Magnus

  • 7.400,00Din
  • 6.200,00Din


Slični proizvodi

Rad 140 Testolone Matrix

Rad 140 Testolone Matrix

OpisJedan od najprivlačnijih aspekata RAD 140, i svih SARMS-a uopšte, je odsustvo neželjenih efekata..

6.200,00Din 7.400,00Din

Real Sarm Testolone RAD 140 60x10

Real Sarm Testolone RAD 140 60x10

OpisNaučnici su proučavali efekat RAD-140 u poređenju sa testosteron propionatom na ljude, što je ek..

6.200,00Din 7.400,00Din

Tagovi: RAD140, Magnus, sarms, peptidi

Najprodavanije

Testosteron Depo 250mg 1ml ampula / 5 kom Galenika

Testosteron Depo 250mg 1ml ampula / 5 kom Galenika

Testosteron Depo Galenika (250 mg/ml) 1 mlTestosteron Depo Galenika (250 mg / ml) 1 ml – a synthetic..

1.700,00Din

Adipex-75 blister 15 kapsula

Adipex-75 blister 15 kapsula

Pharmacological actionPhentermine acts on the brain neurotransmitters. This medication is a central ..

3.000,00Din 3.750,00Din

Sibutramin - Magnus - 20mg - 30 kom

Sibutramin - Magnus - 20mg - 30 kom

Sibutramin se koristi za suzbijanja apetita u svrhu postizanja gubitka težine i u lečenju ljudi sa g..

4.500,00Din

Adipex Phentermine – 30 tab 37,5 mg Teva

Adipex Phentermine – 30 tab 37,5 mg Teva

Phentermine is used with a doctor-approved exercise, behavior change, and reduced-calorie diet progr..

4.300,00Din 5.000,00Din