• REDUCTA Depot Sibutramin Pharm Tec

Opis


Nove tablete sa produženim oslobađanjem REDUCTA DEPOT koriste potpuno novi razvijeni sistem za isporuku sa modifikovanim trostrukim acetatom za pojačanu isporuku jedinjenja nalik leku u telo. Sadašnji načini isporuke lekova imaju specifične probleme, jer su potencija i terapijski efekti lekova ograničeni ili na neki drugi način smanjeni zbog delimične razgradnje koja se dešava pre nego što dostignu željenu metu u telu. Stoga je cilj svih sofisticiranih sistema za isporuku lekova da netaknuti lekove primene na posebno ciljane delove tela kroz medijum koji može da kontroliše administraciju terapije bilo fiziološkim ili hemijskim pokretačem. Da bi postigli ovaj cilj, istraživači se okreću napretku u svetu mikro i nanotehnologije. Tokom poslednje decenije pokazalo se da su polimerne mikrosfere, polimerne micele i materijali tipa hidrogela efikasni u povećanju specifičnosti ciljanja lekova, smanjenju sistemske toksičnosti lekova, poboljšanju stope apsorpcije lečenja i pružanju zaštite farmaceutskim proizvodima od biohemijske razgradnje. Obloga REDUCTA DEPOT tableta sa produženim oslobađanjem je na bazi polimera i polisaharida. REDUCTA DEPOT tablete sa produženim oslobađanjem dizajnirane su da zaobiđu razgradnju jetre i želuca kako bi ostale netaknute dok aktivni farmaceutski sastojak (API) ne dođe do ćelijskih signalnih receptora. Jednom kada se proguta, ova formula za oslobađanje s vremenom kontinuirano pruža tretman, umesto da pruža olakšanje simptoma, zaštitu od neželjenih događaja ili povećanje snage i mišića samo kada je to potrebno. Uključivanjem doze od 24 sata u 1 tabletu sa produženim oslobađanjem iz koje se lek polako oslobađa, mogu se sprečiti vrhovi visoke koncentracije u plazmi i najniži nivoi niske koncentracije u plazmi. Ovo pomaže u izbegavanju neželjenih efekata povezanih sa visokim koncentracijama i nedostatkom aktivnosti povezanim sa niskim koncentracijama, što daje bolje ukupne performanse. REDUCTA DEPOT se koristi za lečenje pacijenata sa prekomernom težinom (gojaznih) koji nisu uspeli da smršaju koristeći niskokaloričnu dijetu i vežbanje. REDUCTA DEPOT se koristi da pomogne u gubitku i održavanju gubitka kilograma. Da bi se postigli najbolji rezultati, REDUCTA DEPOT treba koristiti u kombinaciji sa ishranom sa kalorijama i redovnom rutinom vežbanja. REDUCTA DEPOT je namenjen pomaganju kod umerenog gubitka kilograma tokom dužeg vremenskog perioda - 4-5 meseci - kada se koristi sa dijetom i programom vežbanja. 30 tableta sa produženim oslobađanjem, 10 mg Sibutramin hidrohlorida monohidrata.


Drugi sastojci


Nastavite POLI-FLOV sistem za isporuku sa vremenskim oslobađanjem - DiCalcijum fosfat, magnezijum stearat, stearat Histrene, maltodekstrin, B-nikotinamid adenin dinukleotid i celulozni eteri, Fiavour i dekstroza.


Preporučena upotreba


Uzmite 1 tabletu jednom dnevno, ujutru 30 minuta pre doručka sa čašom vode. Ako propustite dnevni unos, nemojte uzimati dvostruku dozu da biste nadoknadili propuštenu. Svaka kutija sadrži zalihu od 30 dana, kao što je naznačeno na poleđini kontejnera.


Upozorenje


Konsultujte se sa lekarom pre, tokom i posle upotrebe ako uzimate bilo koji lek na recept ili imate zdravstveno stanje. Ne koristite ako ste trudni, razmišljate o trudnoći ili dojite, ako ste u riziku ili se lečite zbog visokog krvnog pritiska, štitne žlezde, jetre, dijabetesa ili psihijatrijske bolesti. Koristite ovaj proizvod sa oprezom ako u prošlosti imate herpes na usnama ili uzimate lekove protiv visokog krvnog pritiska, bolesti srca ili erektilne disfunkcije. Pre nego što započnete bilo koji program mršavljenja, obratite se svom lekaru. FDA nije ocenila ove izjave. Ovaj proizvod nije namenjen dijagnozi, lečenju ili sprečavanju bilo koje bolesti.


Čuvanje


Čuvati van dohvata i pogleda dece. Ne čuvati na temperaturi iznad 30 ° C. Čuvati u originalnom pakovanju ili priloženoj posudi. Ne prebacujte tablete u drugu posudu. Ne upotrebljavajte ovaj proizvod nakon isteka roka upotrebe navedenog u spoljnoj ambalaži. Datum isteka roka upotrebe odnosi se na poslednji dan u mesecu. Lekovi se ne smeju odlagati u otpadne vode ili kućni otpad. Pitajte svog farmaceuta kako da se bavite lekovima koji više nisu potrebni. Ove mere će pomoći u zaštiti životne sredine.


Pakovanje

2 PVC blister tacne od po 15 tableta spakovane su u kartonsku kutiju. Sve veličine pakovanja se ne mogu naći na tržištu.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

REDUCTA Depot Sibutramin Pharm Tec

  • Prodavac: Pharm Tech
  • Tip: REDUCTA Depot Pharm Tec
  • Raspoloživost: Nema na stanju
  • 4.100,00Din


Tagovi: REDUCTA, Depot, Pharm Tec

Najprodavanije

Adipex-75 blister 15 kapsula

Adipex-75 blister 15 kapsula

Farmakološko dejstvoFentermin deluje na neurotransmitere mozga. Ovaj lek je centralni stimulans i iz..

3.000,00Din 3.750,00Din

Testosteron Depo 250mg 1ml ampula / 5 kom Galenika

Testosteron Depo 250mg 1ml ampula / 5 kom Galenika

Testosteron Depo Galenika (250 mg/ml) 1 mlTestosteron Depo Galenika (250 mg / ml) 1 ml – a synthetic..

1.700,00Din

Sibutramin - Magnus - 20mg - 30 kom

Sibutramin - Magnus - 20mg - 30 kom

Sibutramin se koristi za suzbijanja apetita u svrhu postizanja gubitka težine i u lečenju ljudi sa g..

4.500,00Din

Adipex Phentermine – 30 tab 37,5 mg Teva

Adipex Phentermine – 30 tab 37,5 mg Teva

Phentermine is used with a doctor-approved exercise, behavior change, and reduced-calorie diet progr..

4.300,00Din 5.000,00Din