• Stenabolic-SR9009 Magnus

SR9009 je jedan od nezasluzeno najzapostavljenijih sarmsova za gubitak masti i izdrzljivost. Stimulišući Rev-Erb protein, SR9009 ima sposobnost da u velikoj meri utiče na puno regulatornih mehanizama u ljudskom organizmu. Na primer, može uticati na cirkadijski ritam, metabolizam lipida i glukoze, ćelija za nakupljanje masti, kao i na makrofage. Stoga, Stenabolic će omogućiti korisniku da izgubi masnoće i da drastično poveća izdržljivost, što je oboje vrlo poželjan efekat za sportiste. Patentiran je od strane profesora Thomas Burris-a i radi na principu povecanja broja mitohondrija u misicima.Istrazivan je u cilju lecenja dijabetesa ali njegova uspesnost i uticaj nisu potvrdjeni.Ono sto je poznato jeste da je izuzetno efikasan u skidanju masnih naslaga i pored Endurobola nas favorit kad je u pitanju mrsavljenje i izdrzljivost.Nuspojave nisu poznate niti da li ih ima ,po dosadasnjem istrazivanju nema ih.Vrlo brzo izadje iz tela ,za nekih 5-6 sati pa je potrebno piti i do 4 puta dnevno.To je jedan od razloga sto je popularan kao doping sredstvo na takmicenjima.Ukoliko se odlucite za kupovinu sarms suplemenata molimo Vas obratite paznju na originalnost proizvoda!!

Benefiti:

Pomaže u regulisanju težine

Brzo sagoreva masti

Drastično povećava izdržljivost

Ubrzava oporavak

Doprinosi kvalitetu sna kao i pravilnom rasporedu spavanja

Kako koristiti:

Preporučena doza 3 puta po 5-10mg dnevno.

SR9009 (Stenabolic) je istraživački lek koji je klasifikovan kao agonist Rev-ErbA, tako da tehnički nije SARM (selektivni modulator receptora androgena). Međutim, on se često skladišti sa SARMS-ima, a prodaju ga i kompanije koje takođe prodaju SARMS, što je i razlog njegovog pogrešnog klasifikovanja.

Ovo jedinjenje stvorio je dr Burris sa istraživačkog instituta Scripps, a još uvek se razvija u nadi da će povećati izdržljivost i smanjiti oštećenja na mitohondrijama. Logično, baš kao i kod SARMS-a i steroida, sportisti su odlučili da koriste SR 9009 kao lek za poboljšanje performansi (PED) kako bi im pomogli da postignu svoje ciljeve i pobede suparnike. Zbog toga je postao izuzetno popularan, naročito u sportovima koji potenciraju izdržljivost, kao što je crossfit.

Kako funkcioniše?

Stenabolic ne funkcioniše kao SARMS ili anabolički steroidi, a nehormonsko je jedinjenje. To znači da uopšte neće uticati na ćelije hipofize, prostate ili ćelije koje proizvode testosteron. Zapravo, funkcioniše na sličan način kao i GW-501516 (Cardarine), ali u određenim aspektima može biti još efikasniji.

Konkretno, u istraživanjima koja su sprovedena na miševima zaključeno je da SR 9009 aktivira Rev-ErbA, protein koji pripada porodici intracelularnih faktora transkripcije u okviru alfa i beta receptora, koji razdvajaju gene. Uz to, protein Rev-ErbA pomaže u regulisanju cirkadijanskog sata i razbijanju hrskavice. Kao rezultat toga, SR 9009 povećava sposobnost vežbanja putem mitohondrija u skeletnom mišiću. Pored toga, prema NCBI studijama pokazalo se da SR 9009 uravnotežuje nivo holesterola i pomaže u sagorevanju masti i glukoze u mišićima.

Dodajte sve to i shvatićete zašto je primena stenabolika davala miševima 50% povećanje izdržljivosti i sposobnosti trčanja. Istraživači su takođe primetili promenu metabolizma, gde su miševi sagorevali masti čak i u procesu mirovanja.

Upotreba u sportu

Zbog svih gorespomenutih svojstava, neki internetski gurui nazvali su SR 9009 „vežbanjem u boci“, što ne bi bila logična karakteristika za sportiste koji već vode aktivan stil života. Uticajem na funkcije Rev-ErbA u telu, Stenabolic ce poboljšati atletske performanse menjajući skladištenje masti, metabolizam lipida i glukoze, a poboljšaće nivo holesterola (što će biti korisno i za one koji koriste anaboličke steroide). Stenabolic će vaš trening učiniti efikasnijim, smanjiće telesnu masnoću, omogućiće vam veću izdržljivost, a pomoći će i u smanjenju upale ako se preforsirate.

Slaganje sa drugim preparatima

Stenabolic je odličan dodatak SARMS-ima ili AAS (anabolički androgeni steroidi), jer neće povećati negativne sporedne efekte, a korisniku će pružiti dodatne prednosti. Prednosti uključuju pojačano sagorevanje masti i izdržljivost tokom ciklusa. SR 9009 pomaže da se uravnoteži nivo holesterola, na šta utiču androgeni steroidi kao što je trenbolon. Tačnije, osim što će uništiti lipide, trenbolon će uništiti i izdržljivost, a SR 9009 će ublažiti negativan efekat trenbolona.

Neželjena dejstva

SR 9009 je nehormonski. Prema tome, ne postoji rizik od estrogena, androgenih problema ili isključivanja / suzbijanja HPTA funkcija. Nije metiliran kao većina oralnih steroida, tako da nije hepatotoksičan, tako da nema potrebe za uzimanjem dodataka koji doprinose očuvanju jetre uz stenabolic.

Doziranje i način primene

Stenabolic mogu koristiti muškarci i žene, u dozama od 10 do 20 mg dnevno. Doza može biti podeljena i uzimati se pre i posle podne, ili se može uzeti celokupna doza 2 sata pre treninga, uz vodu i lagani obrok.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Stenabolic-SR9009 Magnus

  • 7.400,00Din
  • 6.200,00Din


Slični proizvodi

Stenabolic SR9009 Matrix

Stenabolic SR9009 Matrix

Kako radi SR9009?Postoje dva glavna načina na koja SR9009 radi na pružanju prednosti vezivanjem za m..

6.200,00Din 7.400,00Din

Stenabolic-SR9009 Real 60x10

Stenabolic-SR9009 Real 60x10

OpisJedinjenje SR9009 se vezuje za jedan od prirodnih molekula u telu koji se zove Rev-Erba. Ovaj mo..

6.200,00Din 7.400,00Din

Tagovi: Stenabolic-SR9009, Magnus, sarms, peptidi

Najprodavanije

Adipex-75 blister 15 kapsula

Adipex-75 blister 15 kapsula

Farmakološko dejstvoFentermin deluje na neurotransmitere mozga. Ovaj lek je centralni stimulans i iz..

3.000,00Din 3.750,00Din

Testosteron Depo 250mg 1ml ampula / 5 kom Galenika

Testosteron Depo 250mg 1ml ampula / 5 kom Galenika

Testosteron Depo Galenika (250 mg/ml) 1 mlTestosteron Depo Galenika (250 mg / ml) 1 ml – a synthetic..

1.700,00Din

Sibutramin - Magnus - 20mg - 30 kom

Sibutramin - Magnus - 20mg - 30 kom

Sibutramin se koristi za suzbijanja apetita u svrhu postizanja gubitka težine i u lečenju ljudi sa g..

4.500,00Din

Adipex Phentermine – 30 tab 37,5 mg Teva

Adipex Phentermine – 30 tab 37,5 mg Teva

Phentermine is used with a doctor-approved exercise, behavior change, and reduced-calorie diet progr..

4.300,00Din 5.000,00Din